LED HI-BAY

Product

SmiLED Hi-Bay

Onze unieke SmiLED Hi-Bay valt onder de categorie LED High Bay. En is dé perfecte lamp voor grote, hoge ruimtes.

LED High-Bay lampen verbeteren de lichtkwaliteit en verlaagt uw energie- en onderhoudskosten. Hi-Bay verlichting is ideaal als energiezuinige binnenverlichting en als algemene verlichting voor onder andere bedrijfsloodsen en magazijnen. De SmiLED Hi-Bay heeft een verwachte levensduur van 23 jaar, uitgaande van circa 40 branduren per week.

Het is nu tijd om LED High-Bays te installeren! De besparing op uw onderhoud en stroomrekening zijn significant, zeker als u voor het beste alternatief kiest.

De voordelen van LED Hi-Bays
  • Hoge lichtopbrengst, weinig vermogen
  • Besparing op onderhoud
  • 5 jaar garantie 
  • Kan binnen twee jaar de investering terugverdienen

Toepassing van LED Hi-Bays binnen het bedrijf

SmiLED Lighting levert modellen in verschillende opbrengsten tot 40.500 lumen. Alle High-Bay modellen zijn uitgevoerd in IP65. Verder kunt u kiezen voor verschillende lenzen van 120, 90, 60 en 50 graden zodat de uitlichting tot in perfectie uitgevoerd kan worden. Dimmen kan via de 1-10 volt, Zigbee, Dali en daglichtsensor controle.

Het resultaat van het gebruik van LED Hi-Bays

Met de Hi-Bays van SmiLED bespaart u al snel tot 50% op uw energiekosten. De lichtopbrengst is helder en van hoge kwaliteit. Door de lange levensduur van dit product voorkomt u vroegtijdig, onnodige vervangingskosten.

De SmiLED Hi-Bays zijn onder andere geplaatst bij: Waterking BVZTC Zuidlaren & Molenduinbad Norg.

Scroll naar top