Retrofit LED verlichting

Vervang bestaande TL-armaturen door Retrofit *
    • ✓ 40% goedkoper dan de technische groothandel
    • ✓ Past op alle merken armaturen in lijnverlichting
    • ✓ Dimbaar en noodverlichting mogelijk
  • * of laat volledig nieuwe lijnverlichting installeren
Harrie Thoma
Harrie Thoma
Installatiebedrijf Velgsib
Lees verder
Klantgericht, meedenkend en snel direct contact.
Henk Hoeve
Henk Hoeve
Dagwinkel Hoeve
Lees verder
SmiLED is kostenbesparend en betrouwbaar.
Gerbrandt Peters
Gerbrandt Peters
Peters Bouwmaterialen
Lees verder
SmiLED is leverancier van hoogwaardige LED verlichting.
Luc Oosting
Luc Oosting
Techniko
Lees verder
Goede ondersteuning en goede verlichting tegen een scherpe prijs
Previous
Next

Over SmiLED Lighting

Sinds 2014 is SmiLED een expert op het gebied van retrofitmodules voor lijnverlichting en andere duurzame LED-oplossingen. Met een uitgebreide selectie hoogwaardige LED producten tegen een betaalbare prijs, biedt SmiLED een totaaloplossing voor de beste verlichting in elke ruimte.

Wat is Retrofit LED nou precies?

Retrofit LED is een technologie die het mogelijk maakt om bestaande verlichting te vervangen door LED-verlichting zonder dat er ingrijpende aanpassingen aan de bestaande lijnverlichting nodig zijn. Retrofit LED-verlichting biedt een veel hogere energie-efficiëntie, waardoor bedrijven kunnen besparen op hun energiekosten.

Energie-besparing

Retrofit LED-verlichting heeft een veel hogere energie-efficiëntie dan TL-verlichting, waardoor u aanzienlijke energiebesparingen kunt realiseren.

Duurzaam & goedkoper

Omdat u alleen het bestaande tl armatuur hoeft te vervangen en niet de bestaande lichtlijn zijn de kosten veel lager , dan wanneer u de gehele lijn vervangt.

Lange levensduur

De levensduur van Retrofit LED-verlichting is meer dan 50.000 branduren (L90B50) en komt dus in aanmerking voor Energie Investering Aftrek van de overheid.

6INMRS65SdqWVpmLIrrE_haijo

Neem contact met ons op

Neem contact op met Haijo van SmiLED om de mogelijkheden te bespreken, productinformatie aan te vragen of een offerte te laten maken. SmiLED is dé expert op het gebied van zakelijke LED verlichting. U kunt ook zelf Haijo bellen of mailen: 0592 34 69 52 | info@smiled.nl

Veelgestelde vragen over retrofit LED

Retrofit LED verlichting is een energiezuinige verlichtingstechnologie die een kosteneffectieve manier is om bestaande verlichtingssystemen te upgraden. In vergelijking met andere verlichtingstechnologieën, zoals gloeilampen of halogeenlampen, hebben LED-lampen een langere levensduur en een lager energieverbruik. Daarnaast geven ze ook meer helderheid en kleurweergave. Bovendien zijn LED-lampen veel minder kwetsbaar, wat betekent dat ze minder gevoelig zijn voor stroomstoringen of andere krachtige elektrische schokken. Als u uw bestaande verlichting wilt upgraden met een energiezuinigere optie met betere prestaties, is Retrofit LED-verlichting de perfecte oplossing.

– Omdat uw huidige armatuur niet vervangen hoeft te worden heeft u een grote kostenbesparing.

– Hogere energie-efficiëntie: Retrofit LED-verlichting is veel energie-efficiënter dan traditionele verlichting, waardoor u uw  energiekosten kunt verlagen. 

– Langer levensduur: Retrofit LED-verlichting heeft een lange levensduur van meer dan 50.000 uur, waardoor vervanging minder vaak nodig is. 

– Betere kleurweergave: Retrofit LED-verlichting biedt een helderder licht dat meer kleurweergave heeft dan traditionele verlichting. 

– Geen warmte: Retrofit LED-verlichting produceert geen warmte, waardoor het veiliger is en u geen lichteffecten hoeft te gebruiken. 

– Dimbaar: Retrofit LED-verlichting is dimbaar, wat u meer flexibiliteit biedt bij het instellen van de verlichting. 

– Instant-on technologie: Retrofit LED-verlichting gaat direct aan, wat betekent dat u geen tijdverspilling hebt met het opwarmen van de lamp.

In het kort: ja! Onze Retrofit LED modules passen op alle merken lichtlijn. Van Veko en Trilux tot en met Philips lichtlijnen.

Ja, in ruim 90% van de gevallen zijn onze modules dimbaar. In de enkele gevallen dat dit niet mogelijk is komt dit vaak doordat er te weinig kabels in de bestaande goot liggen. SmiLED inventariseert dit van te voren.

Meestal is de lichtlijn voldoende geschikt voor het aanbrengen van noodverlichting. Alleen als er geen constante voeding aanwezig is zijn er geen mogelijkheden. SmiLED inventariseert dit van te voren.

Lm/Watt 130 – 160
Driver Programmeerbaar 40 tot 72 Watt
Lenzen Verkrijgbaar in 30, 60, 90, 120 graden stralingshoek
Lichtkleuren 3000, 4000, 5000 en 6000 K

Voorbeeld projecten

Egberts Fietsen Borger nieuwlq SmiLED Lighting.JPG
EGBERTS FIETSEN BORGER

WINKEL (PANELEN)

1Waterking highbay smiled lighting complete hal
WATERKING

GRAAFMACHINE WERKPLAATS (HI-BAYS)

WILT U BESPAREN OP UW VERLICHTING?

Met onze jarenlange ervaring in hoge kwaliteit retrofit LED verlichting hebben wij voor onze klanten verschillende projecten uitgevoerd. Voor elk project wordt gestreefd om samen met de klant tot de beste oplossing te komen. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

Retrofit LED, betere lijnverlichting zonder gedoe

Led-lijn vervangingsmodule, ook wel led-retrofit module genoemd, is een led-module die toegepast kan worden in de “oude” bestaande lichtlijn, ongeacht het merk. Het enige wat moet gebeuren is de bestaande conventionele TL-armaturen vervangen voor led-armaturen. Hiervoor zijn geen aanpassingen nodig aan de bestaande draagprofielen. Dit bespaart behoorlijk op het verwijderen van de oude lichtlijnen en het plaatsen van nieuwe lichtlijnen. Een besparing van 80% op montange uren.

Retrofit LED verlichting is een innovatieve manier om bestaande lichtlijnen te upgraden en te verbeteren. Deze technologie biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele TL-armaturen.

Ten eerste reduceert het de energiekosten aanzienlijk. Deze technologie maakt gebruik van minder energie dan de oude TL-armaturen. Dit betekent dat de energierekening lager zal zijn en er meer geld overblijft voor andere dingen.

Ten tweede is deze technologie zeer efficiënt. Het licht is helderder dan dat van traditionele TL-armaturen, waardoor de ruimte meer licht en kleur krijgt. Dit betekent dat men met minder verlichting meer licht in een ruimte kan krijgen. Bovendien is de verlichting ook beter voor het milieu omdat er minder energie wordt verbruikt.

Ten derde heeft deze technologie een lange levensduur. De LED-verlichting gaat vele jaren mee, wat betekent dat er een lange tijd geen onderhoud nodig is. Traditionele TL-armaturen moeten regelmatig vervangen worden, met LED-verlichting hoeft dit niet.

Het is zeer gemakkelijk om de verlichting te installeren. Met deze technologie kunnen bestaande TL-armaturen gemakkelijk verwijderd worden en nieuwe LED-armaturen geplaatst worden. Zonder dat er nieuwe armaturen hoeven te worden aangeschaft. Dit betekent dat de installatie veel goedkoper is.

Kortom, retrofit LED-verlichting biedt vele voordelen boven traditionele TL-armaturen. Het is energiezuinig, efficiënt, duurzaam en gemakkelijk te installeren. Daarom is het een geweldige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige manier om hun verlichting te upgraden zonder dat er nieuwe lichtlijnen hoeven te worden aangeschaft.

Tot slot zijn er LED-modules voor de volgende merken: Philips, Trilux, Ridi, Siteco, Regiolux, Veko, Zumtobel. Ook is er een module die op iedere lichtlijn past, ongeacht het merk.

Scroll naar top