Waterking B.V.

Professioneel amfibisch materieel

Over Waterking BV Tynaarlo

Waar andere bedrijven zegt dat iets niet kan, gaat Waterking juist de uitdaging aan. Waterking maakt amfibische graafmachines met oneindige bewegingsvrijheden en groot werkvermogen. De graafmachines zijn een eigen ontwikkeling en worden bij Waterking ontworpen en gefabriceerd. Sinds 2010 is Waterking een fullservice organisatie op het gebied van amfibische materieel, baggermaterieel en baggeroplossingen. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Waterking een marktleidende positie gecreëerd.

De besparing

Bij Waterking zijn SmiLED Hi-Bays geplaatst in de werkplaats. Voorheen waren er hoge HQL lampen van 450 watt. In de huidige situatie heeft SmiLED High Bays geplaatst van 150 Watt. Hierdoor is er een energiebesparing van 300 watt per lamp. Deze opdracht is in samenwerking geweest met één van onze installateurs.

Klik hier voor alle informatie over de SmiLED Hi-bay.

Het resultaat

Naast de besparing op energie, is er ook een beter lichtbeeld ontstaan. Door de plaatsing van 150 Watt SmiLED Hi-Bays met 130lm/w en een lichtkleur van 5000K is er een beter lichtbeeld in het pand gekomen. Met deze aanpassing is er verlichting gerealiseerd, waarbij kleuren goed te onderscheiden zijn en de kleurechtheid goed in beeld te brengen is. Ook geven de Hi-Bays meer rust, doordat deze lampen geen flikkeringen heeft.

Bekijk onze andere projecten

ZTC Zuidlaren
Tennishal
Molenduinbad Norg
Zwembad

Login

Reset Your Password