SMILED

SPECIALIST IN LED VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Over Waterking

Waar andere bedrijven zeggen dat iets niet kan, gaat Waterking juist de uitdaging aan. Waterking maakt amfibische graafmachines met oneindige bewegingsvrijheden en een groot werkvermogen. De graafmachines worden door Waterking zelf ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd. Sinds 2010 is het een full-service organisatie op het gebied van amfibisch materiaal, baggermateriaal en baggeroplossingen. Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller heeft Waterking een marktleiderspositie gecreëerd.

De besparing

In de werkplaats bij Waterking zijn onze SmiLED Hi-Bays geplaatst. Voorheen hingen er hoge HQL lampen van 450 watt. In de nieuwe situatie zijn er SmiLED High Bays geplaatst van 150 watt. Hierdoor is er een energiebesparing gerealiseerd van maar liefst 300 watt per lamp. Deze opdracht hebben we voltooid in samenwerking met één van onze installateurs.

 

Het resultaat

Naast de geweldige besparing op energie, is er ook een beter en egaler lichtbeeld ontstaan. Door de plaatsing van SmiLED Hi-Bays van 150 watt met een lichtkleur van 5000K is er een veel beter lichtbeeld in het pand gekomen. Deze lichtkleur zorgt ervoor dat kleuren goed van elkaar te onderscheiden zijn en het geeft een goede kleurechtheid weer. Ook geven de Hi-Bays een stuk meer rust, doordat deze lampen niet flikkeren. 

Scroll naar top