Molenduinbad Norg

Zwembad

Over Molenduinbad Norg

Molenduinbad Norg is een gezellig, kindvriendelijk, subtropisch zwembad en biedt waterpret voor jong en oud. In 2017 is dit zwembad het zwembad van het jaar geworden in de categorie <100.000 bezoekers per jaar. Bij dit zwembad kun je glijden van een 30 meter lange glijbaan, drijven in een stroomversnelling of heerlijk relaxen in een Turks stoombad. Het Molenduinbad is voorzien van SmiLED led-verlichting.

scaled.MOLENDUINBAD-0995 High-bay SmiLED Lighting IP67

De besparing & het resultaat

Molenduinbad heeft samen in overeenstemming met de gemeente Noorderveld besloten om de duurzaamheid aan te pakken binnen het zwembad. Het zwembad heeft ervoor gekozen om alle lichten binnen dit pand aan te laten passen door SmiLED.

Doordat dit zwembad verschillende faciliteiten aanbiedt op het gebied van zwemmen, zijn er ook verschillende soorten verlichting nodig. Er zijn vijf speciale wedstrijdbad verlichtingen geplaatst, namelijk; SmiLED Hi-Bay van 200 Watt, bestand tegen chloordampen en waterdicht. Daarom worden deze ook in de voedingsindustrie gebruikt. De armatuur moet voldoen aan de hoogste eisen. Deze lampen leveren 26.000 lumen op en de levensduur is langer dan 50.000 uur.

Om een gezellige, tropische sfeer te creëren is er gebruikt gemaakt van onze SmiLED Uplighters. Voor deze producten is specifiek naar de ophangsystemen gekeken. Deze ophangsystemen voldaan aan de eisen, zoals ze gesteld zijn vanuit de overheid.

De besparing was niet het uitgangspunt van deze opdracht. Goed opmaat gemaakte verlichting voor het aanlichten van het zwembad was het uitgangspunt. De besparing is een gevolg dat mooi is meegenomen.

MOLENDUINBAD High-bay SmiLED Lighting IP67
scaled.MOLENDUINBAD-1005 SmiLED Lighting
scaled.MOLENDUINBAD-0995 High-bay SmiLED Lighting IP67
scaled.MOLENDUINBAD-0995 High-bay SmiLED Lighting IP67

Bekijk onze andere projecten

ZTC Zuidlaren
Tennishal
Rabobank Assen & Noord-Drenthe
Kantoor

De klant over ons

Redelijke prijs en alles is mogelijk binnen Smiled, alle kleuren zijn te krijgen, voor elke lamp is er een oplossing, veelzijdig. Tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Joost Venema

Molenduinbad

Login

Reset Your Password