Over ons

SmiLED Lighting

Over ons - SmiLED Lighting

SmiLED is sinds 2014 specialist in LED verlichting en duurzame LED oplossingen. Wij ontwikkelen, produceren en leveren een breed assortiment aan LED verlichting. De producten van SmiLED worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Samen met onze ervaren specialisten kunnen wij een totaaloplossing bieden voor een optimale verlichting in uw ruimtes.

Duurzaam

Duurzaamheid zit in ons DNA. Daarom zijn alle producten van Smiled op een duurzame manier gemaakt. SmiLED daagt ondernemers en bedrijven uit om te kijken naar hun huidige energieverbruik met betrekking tot verlichting. Doordat LED verlichting minder energie verbruikt dan traditionele verlichting, kunt u al snel veel geld én energie besparen. Daardoor kan de investering binnen de kortste tijd worden terugverdiend en draagt u ook bij aan een betere leefomgeving. Met de LED verlichting van SmiLED kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen.

SmiLED gaat zelf op bezoek bij onze fabrieken en leveranciers om te kijken hoe de producten gemaakt worden. Tevens doen wij geen zaken met fabrieken die kinderen in dienst hebben. De producten van SmiLED komen direct van de leverancier waardoor wij goede prijzen kunnen hanteren.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Graag denken we mee met dat wat de klant voor ogen heeft. Daardoor is er altijd een passende oplossing te vinden voor wat u zoekt! Want ons betreft is LED verlichting mogelijk voor alle bedrijven, van kleine tot grote ondernemingen. Onze producten worden, indien gewenst, geplaatst door gespecialiseerde installatiebedrijven.

SmiLED biedt dynamische LED verlichting aan. Daardoor wordt de verlichting aangepast aan de behoefte van de gebruikers. Denk hierbij aan daglicht- en bewegingssensoren die de kleur en intensiteit van het licht aanpassen aan de omstandigheden. Ook kunnen wij u helpen aan een lichtplan. Daarmee berekenen wij hoeveel verlichting er precies nodig is binnen uw pand. Daardoor heeft u verlichting op maat en voorkomt u onnodig energieverbruik!

Betrouwbaar

SmiLED is een betrouwbare partner om mee samen te werken. Wij staan garant voor de producten en de kwaliteit die wij leveren. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die samen met u de optimale verlichting in uw bedrijf samenstellen. Wij streven altijd naar een goede samenwerking tussen beide partijen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Team

Het team van SmiLED wordt elk jaar bijgeschoold en zijn daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting en lichtplannen. Elk jaar kijken wij met onze leveranciers hoe wij de kwaliteit van onze producten kunnen verbeteren. Daarnaast luisteren wij naar onze klanten en passen we onze producten aan op uw wensen.

 

Locatie

SmiLED is gevestigd in Tynaarlo aan de A28 tussen Assen en Groningen. Via afslag Vries zijn we makkelijk bereikbaar. En andersom kunnen wij makkelijk onze producten snel versturen.

Hiernaast ziet u het pand waarin wij zijn gevestigd. We drinken graag een bakje koffie met u. Wilt u ons bezoeken? Kom eens vrijblijvend langs of neem contact met ons op. Hier kunt u alle contactgegevens vinden van SmiLED Lighting BV Tynaarlo.

Scroll naar top