SMILED

SPECIALIST IN LED VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Over Tissingh Gereedschappen

Al ruim 50 jaar is gereedschapswinkel en doe-het-zelf-zaak Tissingh gevestigd aan de Koningsstraat in Zuidlaren. Tissingh sr. was begonnen met een smederij, maar al gauw kwam daar de installatie van gas, water en verwarming bij. In de loop van de jaren groeide het bedrijf regelmatig uit zijn jasje en werd de bedrijfsoppervlakte snel uitgebreid met de aanbouw van een grote schuur bij het pand.

Tissingh Gereedschappen levert een groot assortiment aan producten en diensten. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om gereedschap, grasmaaiers en dergelijke te laten repareren. Ook kunt u bij Tissingh terecht voor het maken van huis-, fiets- en autosleutels.

Tissingh zuidlaren winkel SmiLED Lighting

Besparing

Bij de situatie van Tissingh Gereedschappen gaat het vooral om de lichtopbrengst en de looks van de winkel. Voorheen hingen er armaturen met één TL-buis, deze zijn vervangen door onze SmiLED LED panelen. Het stroomverbruik van de verlichting is hierdoor niet enorm gedaald, maar de lichtopbrengst en levensduur van de verlichting is wel enorm gestegen, wat ook weer een grote besparing met zich meebrengt.

De SmiLED LED panelen zijn gemonteerd met een opbouwframe. Dit opbouwframe wordt eenvoudig gemonteerd aan het plafond en het LED paneel kan daarna ook simpel gemonteerd worden. Dhr. Tissingh heeft de lampen met elkaar doorgeschakeld, dit lijkt een stuk netter en het levert weinig onnodige kabels op. Tijdens de montage heeft Dhr. Tissingh het plafond meteen opnieuw gesausd, voordat het nieuwe armatuur gemonteerd werd. Dit maakt dat de winkel meteen weer super netjes was.

Het resultaat

Er is gekozen voor de SmiLED LED panelen met de lichtkleur 4000K. Dit geeft in de winkel een duidelijk overzicht van alle producten en daarbij komen de kleuren van de producten goed tot hun recht. De winkel is veel helderder geworden, waardoor er nu van buitenaf ook makkelijker naar binnen gekeken kan worden. Nu valt het nog meer op dat de winkel open is.

Door de lange levensduur van de verlichting hoeft er in principe jarenlang niks  aan de verlichting worden gedaan. Het verwisselen van defecte TL-buizen en  de lichtverschillen in de winkel behoren tot het verleden. Als de verlichting nu wordt ingeschakeld is er  met de LED panelen direct licht (in tegenstelling tot TL-buizen). Bij TL-buizen gaat er veel energie verloren aan warmte, bij LED verlichting is dat niet zo, dus dan krijg je met minder vermogen toch meer licht.

Bekijk onze andere projecten

DECOKAY WINSCHOTEN

INTERIEURWINKEL

Scroll naar top