SMILED

SPECIALIST IN LED VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Over Decokay Winschoten

Decokay Winschoten heeft een grote passie voor uw woninginrichting. Uw huis verbeteren is het doel, waarbij tevreden klanten essentieel is. Bij Decokay kunt u altijd rekenen op een uitstekend ADVIES. Ze zijn specialist op het gebied van verf, gordijnen, behang, vloerbedekking, zonwering en horren.

Voor een goed advies voor uw woning gaat u naar Decokay. Sfeer in huis, met een mooie stijl en ruime keuze. Met een grote voorraad verf en eigen kleurmeng-afdeling is de juiste keuze altijd aanwezig.

Decokay Winschoten ledverlichting SmiLED Lighting

Over Decokay Winschoten

In een winkel waar het om interieur draait is het belangrijk dat de kleuren goed en echt overkomen. Bij Decokay is daarom gekozen voor panelen met een lichtkleur van 4000K. De armaturen konden één op één vervangen worden. Tijdens openingstijden was het mogelijk om de panelen te vervangen, zodat medewerkers en klanten zo weinig mogelijk overlast ervaren tijdens de montage. De SmiLED Ledpanelen hebben een verbruik van 40 watt. Een grote vooruitgang wat betreft de oude verlichting, deze verbruikten 80 watt per armatuur. Door de lange openingstijden van de winkel is de gebruiksduur van de lampen hoog, waardoor er een snelle terugverdientijd wordt gerealiseerd. De verwachting is dat de investering er in 14 maanden uit is.

Over Decokay Winschoten

Bij Decokay Winschoten is een geweldig resultaat bereikt. Er is meer licht in de winkel, waardoor kleuren meer tot hun recht komen en er is een flinke besparing ontstaan. De hoeveelheid verlichting is perfect voor de oppervlakte van de winkel. Er zijn ledbuizen opmaat gemaakt, zodat deze in bestaande stellingen geplaatst konden worden. De winkel is voor 100% omgezet naar ledverlichting.

In de werkplaats, waar onder andere, glas wordt gesneden is de vooruitgang enorm. Er kan weer veilig glas gesneden worden en andere werkzaamheden verricht worden met de juiste lichtomstandigheden.

Kleurenschema Decokay Winschoten SmiLED Lighting
Vloeren en winkel Decokay Winschoten GU10 SmiLED Lighting
Verfmengruimte Decokay Winschoten SmiLED Lighting
Vloeren Decokay Winschoten SmiLED Lighting GU10
Gordijnen Decokay Winschoten SmiLED Lighting

Bekijk onze andere projecten

Scroll naar top