SMILED

SPECIALIST IN LED-VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN
LIchtlijn Linear Trunking SmiLED Lighting Energie investeringsaftrek

Energie Investeringsaftrek (EIA)

Bent u al bezig met het verduurzamen van uw organisatie? Met een investering in ledverlichting kan u geld terugkrijgen met een zogenoemde Energie Investeringsaftrek (EIA).

Het is niet alleen maatschappelijk verantwoord om te verduurzamen, maar het kan daarbij erg voordelig zijn. Een voorbeeld is dat veel verlichtingsarmaturen vervangen kunnen worden door led-armaturen die de helft aan wattage verbruiken. Terwijl deze veel meer licht uitbrengen. Meer licht met minder wattages en een grote besparing op de energierekening. Om te stimuleren dat meer bedrijven overstappen is er geld vrijgemaakt voor de Energie Investeringsaftrek. Lees hieronder wat de voordelen voor u kunnen zijn. Wij regelen graag de EIA-aanvraag voor u. Bel of mail ons voor een afspraak en we komen vrijblijvend langs.

Bij de overstap naar led-verlichting in 2019 kan u als ondernemer met een investering in energiezuinige technieken, zoals led-verlichting, veel geld terugkrijgen na investering. In 2019 is er voor de Energie Investeringsaftrek 147 miljoen euro beschikbaar. Op de energielijst van 2018 staan technieken, waarmee tot 47 procent van de investeringskosten aftrekbaar zijn.

Voor led-verlichting staan de volgende zaken op de Energielijst:

  • Besparingssysteem voor verlichting: het maximuminvesteringsbedrag dat voor EIA in aanmerking komt, bedraagt 150 euro per sensor.
  • Led-verlichtingssysteem: het maximuminvesteringsbedrag dat voor EIA in aanmerking komt bedraagt 25 euro per 1.000 lumen door de armatuur gegenereerde lichtstroom.
  • Led-belichtingssysteem: alleen de spot- en/of floodlightarmaturen en driver komen in aanmerking.
  • Led-buissysteem: het maximuminvesteringsbedrag dat voor EIA in aanmerking komt bedraagt 20 euro per led-buis.

Voordelen van SmiLED Lighting

Om in aanmerking te komen voor de Engergie Investeringsaftrek zijn bovenstaande zaken van belang. Door hier als led-groothandel op in te spelen hebben wij hoge kwaliteitssensoren die in aanmerking komen voor de EIA-aanvraag. Doordat onze lampen allemaal minimaal 110 lumen per watt uitstoten komt onze verlichting altijd in aanmerking voor deze zaken. Bekijk alvast onze producten hieronder.

Soorten SmiLED verlichting, waarmee EIA aan te vragen is:

(Bron: Ledmagazine)

Scroll naar top