LED LIJNVERLICHTING

Product

LED Lijnverlichting

SmiLED lijnverlichting kan gebruikt worden in verlichtingsprojecten van bijvoorbeeld grote magazijnen, supermarkten en winkelcentra. Deze LED lijnen kunnen niet alleen gebruikt worden als een complete inrichting, maar ook als een koppelbare module. Daarnaast zorgt de lichtlijn voor een mooie strakke uitstraling.
 
Het armatuur van de lichtlijn bestaat uit twee delen: het bedradingsspoor en de daadwerkelijke verlichting. In het circuit zijn twee optionele bedradingsgroeven gereserveerd, waardoor het mogelijk is om de verlichting uit te breiden met bijvoorbeeld een dimfunctie. We kunnen maximaal 70 modules aansluiten op een enkel fase op 220V. Wilt u graag een 3 fasen 380V, dan kunnen we maar liefst 210 modules aansluiten!
 
De voordelen van LED Lijnverlichting
  • Geschikt voor grote en hoge verlichtingsprojecten
  • Optioneel verkrijgbaar met dimfunctie
  • Verkrijgbaar in 30, 60, 90 en 120 graden stralingshoek
  • Makkelijk te monteren en demonteren
  • Makkelijk te onderhouden

Toepassing van LED Lijnverlichting binnen het bedrijf

Er zijn een aantal beschikbare vormen voor SmiLED Lijnverlichting, namelijk: lineair, L-vorm, T-vorm en gekruist. De modules zijn eenvoudig te monteren en te demonteren. Dit is zowel voor het installeren als het eventuele onderhoud een pluspunt. Daarnaast kunt u de lens ook heel gemakkelijk vervangen.

Het resultaat van het gebruik van LED Lijnverlichting

De efficiëntie reikt tot 160lm/W. Hiermee kan een 65W module al een traditionele 160 Watt gasontladingslamp vervangen. SmiLED Lijnverlichting is verkrijgbaar als retrofitmodule, hierbij is het mogelijk dat de huidige TL-buizen (2 x 58 watt) vervangen worden door een 48 Watt LED module. Een besparing van bijna 60%. En ook nog eens veel meer lichtopbrengst!

Scroll naar top