LED Lijnverlichting

Product

LED Lijnverlichting

De koppelbare led-lijnen kunnen worden gebruikt in verlichtingsprojecten van bijvoorbeeld grote magazijnen, supermarkten en winkelcentra. Elke Hi-link kan niet alleen gebruikt worden als een complete inrichting, maar ook als een koppelbare module.
De armatuur bestaat uit twee delen: het bedradingsspoor en de daadwerkelijke verlichting. In het circuit zijn twee optionele bedradingsgroeven gereserveerd, die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om uit te breiden met een dimfunctie. Er kunnen maximaal 70 modules worden aangesloten op een enkel fase op 220v. Bij 3 fases 380v kunnen er zelfs 210 modules aangesloten worden.
De voordelen van LED Lijnverlichting
  • Geschikt voor grote en hoge verlichtingsprojecten
  • Optioneel verkrijgbaar met dimfunctie
  • Verkrijgbaar in 30, 60, 90 en 120 graden stralingshoek
  • Makkelijk te monteren en demonteren
  • Makkelijk te onderhouden

Toepassing van LED Lijnverlichting binnen het bedrijf

Er zijn een aantal beschikbare vormen, namelijk: lineair, L-vorm, T-vorm en gekruist. De modules zijn eenvoudig te monteren en te demonteren. Dit is zowel voor het installeren als het eventuele onderhoud een pluspunt. Daarnaast kunt u ook de lens heel gemakkelijk vervangen.

Het resultaat van het gebruik van LED Lijnverlichting

De efficiëntie reikt tot 160lm/ W. Hiermee kan een 65W module al een traditionele 160 Watt gasontladingslamp vervangen. SmiLED Lijnverlichting is verkrijgbaar als retrofitmodule, hierbij is het al mogelijk dat de huidige TL-buizen (2 x 58watt) vervangen wordt door een 48 watt led module. Een besparing van bijna 60%. En veel meer lichtopbrengst!

Login

Reset Your Password