SMILED

SPECIALIST IN LED-VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Over IJssel Techniek Zwolle

IJssel Techniek in Zwolle is specialist op het gebied van Smart Industry: slimme, innovatieve oplossingen voor de industrie. Niemand weet meer van productieprocessen dan IJssel. Ze zijn de gesprekspartner van uw bedrijfskundige, engineer en monteur. Aan de hand van het IJssel-model richten ze uw organisatie zo in, dat continu verbeteren de basis wordt voor al uw bedrijfsprocessen. Zo creëeren ze in uw bedrijf ruimte voor de innovatie die u nodig hebt om de markt te blijven bedienen.

 

Ijsseltechniek

De besparing

Bij IJssel Techniek in Zwolle hebben we SmiLED lichtlijnen met sensoren geleverd. Er is gekozen voor een daglicht regeling met aanwezigheidsdetectie. De wens was om minimaal 500 lux op de werkvloer te hebben. Omdat het pand beschikt over daglichtkoepels is er gekozen voor een oplossing met sensoren om het stroomverbruik van de LED verlichting tijdens zonnige dagen te minimaliseren, maar toch de hoeveelheid lux te behouden.

Het resultaat

De daglicht regeling van de LED verlichting zorgt ervoor dat het licht automatisch wordt gedimd wanneer er veel daglicht is. En wanneer de werknemers niet aanwezig zijn, gaat het licht ook automatisch uit. Hierdoor wordt er een flinke besparing gerealiseerd bij IJssel Techniek. Daarnaast is er een fijner materiaal gebruikt bij de LED verlichting, waardoor werknemers nog beter zicht hebben op hun werkplek. In totaal is er een besparing gerealiseerd van meer dan 50%.

Bekijk onze andere projecten

Egberts Fietsen Borger nieuwlq SmiLED Lighting.JPG

EGBERTS FIETSEN BORGER

WINKEL (PANELEN)

1Waterking highbay smiled lighting complete hal

WATERKING

GRAAFMACHINE WERKPLAATS (HI-BAYS)

Scroll naar top