SMILED

SPECIALIST IN LED-VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Over Egberts Fietsen Borger

Egberts Fietsen is een begrip in de regio en heeft al meer dan 100 jaar kennis op het gebied van fietsen. Door mee te gaan met trends zijn ze tot op de dag van vandaag een winkel met deskundig personeel. De specialiteiten liggen op het gebied van racefietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, stadsfietsen, speciale fietsen en kinderfietsen. Oftewel, dé specialist op het gebied van fietsen.

Egberts Fietsen Borger nieuwlq SmiLED Lighting.JPG

De besparing

Bij Egberts Fietsen is gekozen voor LED panelen van 40 watt. Deze zijn vervangen voor lichtbakken met vier tl-buizen van 18 watt per stuk. Totaal verbruikten deze lichtbakken rond de 80 watt. De lichtbakken zijn één-op-één vervangen voor LED panelen en dit resulteert in een besparing van 50% op de energiekosten. Door de 100 tot 110 lumen per watt van de SmiLED LED panelen is er veel meer lichtopbrengst.

Doordat de oude verlichting met stekkers was geïnstalleerd kon dit makkelijk verwijderd worden. De nieuwe SmiLED LED panelen konden daardoor meteen geplaatst worden. De driver van de LED panelen hebben we voorzien van de juiste stekker. Plug and play dus.

Het resultaat

Door de 40 watt panelen met een kleur van 4000K (helder wit) is de kleurechtheid hoog. Hiermee zijn de kleuren van de producten goed te zien. In dit geval gaat het om fietsen, waarbij de kleur van de lak heel belangrijk is voor de consument. De consument weet meteen wat de échte kleur is van het product en dat kan zorgen voor een snellere aankoop. De nieuwe verlichting geeft een heldere kijk in de winkel en dat maakt het aangenamer om lekker rond te kijken.

Er is gekozen voor panelen met het formaat van 60cm bij 60cm. Hierdoor zijn gangpaden het beste verlicht en is de spreiding perfect. Door de antiverblinding van de panelen is het een aangename verlichting om in te werken en in te lopen.

Lichtplan

Egberts Fietsen maakt gebruik van Shop-in-Shops. Elk merk is opgedeeld in eigen ‘shops’ binnen de winkel. Van het merk Specialized hebben ze een mooie wand laten maken die wel extra verlichting kon gebruiken. Om te bepalen wat de beste verlichting is voor deze wand is gebruik gemaakt van een lichtplan. Er is gekozen voor SmiLED Downlighter met Gimbal. Deze zijn draai- en kantelbaar.

Klik hier voor meer lichtplannen: Alles over lichtplannen van SmiLED Lighting 

Bekijk onze andere projecten

Decokay Winschoten ledverlichting 1200800 SmiLED Lighting

DECOKAY WINSCHOTEN

INTERIEURWINKEL

Scroll naar top