SMILED

SPECIALIST IN LED-VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN
Nieuwsbericht Promotiedag Drenthe SmiLED Lighting

Promotiedag Drenthe

16 april Promotiedag Drenthe (PD)

PD Drenthe is het grootste en meest inspirerende ondernemersevent van de Provincie. In 2019 krijgt het event een totale make-over; met een frisse, nieuwe opzet op een prachtige nieuwe locatie. 16 april 2019 is het DNK in Assen hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Ondernemers komen samen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen. Verdeeld over de verschillende ruimtes van het gebouw wordt een mooie combinatie gemaakt van topsprekers, inspirerende presentaties en workshops, en bruisende netwerkpleinen. We zien u graag op de Promotiedag Drenthe!

Op deze beurs vertellen wij graag wat we doen en hoe we het doen. Door de verhoging van de energiebelasting en het doel van Drenthe is het belangrijk om doelmatig om te gaan met energie. Tijdens deze beurs vertellen wij graag hoe wij u kunnen helpen. Meegaan in de energietransitie is er erg belangrijk, het doel van provincie Drenthe is:

“20% minder CO2-uitstoot in 2020 ten opzichte van 1990.”

Wij helpen graag mee met het bereiken van dit doel en daarom geven wij een gratis Energiescan voor uw organisatie. Deze energietransitie is niet alleen goed voor de verduurzaming van Nederland, maar het scheelt u ook veel (hoge) kosten op de totale energierekening. Met SmiLED verlichting loopt de besparing al snel op tot 50%.

Werkwijze en advies:

Tijdens de Promotiedag Drenthe leggen we graag uit hoe onze werkwijze is.
Het advies dat wij uitbrengen bevat een uitgebreid lichtplan. Een lichtplan geeft ons ondersteuning in de exacte armaturen en wattages die nodig zijn. Zo wordt voorkomen dat er nooit te weinig, maar ook nooit teveel licht in een ruimte is. Met ons assortiment verlichting en expertise op het gebied van LED en besparingen weten wij een perfecte offerte voor u te maken. Daarbij zijn onze producten geschikt voor de Energie Investeringsaftrek (EIA), waarbij tot 45% van de totale investering aftrekbaar is. De berekening voor de EIA rekenen we voor u uit, waardoor u amper tijd besteed aan deze grote besparing.

Bestel hier meteen uw gratis kaarten:

banner-2 promotiedagen SmiLED LIghting
 
Scroll naar top