SMILED

SPECIALIST IN LED-VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN
Energietransitie SmiLED Lighting BV ledverlichting

Energietransitie!

Het is tijd voor de ENERGIETRANSITIE!

Wat is Energietransitie?

De Energietransitie houdt in dat de omschakeling van fossiele brandstoffen (olie, aardgas, steenkolen) omgezet worden naar duurzame energie (zon, wind, aardwarmte). Met de overstap naar duurzame LED-verlichting is de eerste stap naar duurzame energie gezet! De afspraken hiervoor zijn vastgesteld in het Klimaatakkoord.

Energietransitie betekent investeren en innoveren. De overheid heeft de energiebelasting verhoogd en zet stevig in op duurzame energie. Hier geldt ook een zogenaamde informatieplicht. Begin daarom nu, want in 2020 moet 14% van de energie duurzaam zijn.

Wij van SmiLED helpen u graag om veel energie te besparen op één van de belangrijkste factoren binnen uw organisatie: Verlichting! LED-verlichting heeft een veel betere lichtopbrengst en comfortabeler werklicht in combinatie met een lager verbruik.

Waarom LED?

Wij van SmiLED Lighting zijn expert op het gebied van LED-verlichting. Wij ontwikkelen, produceren en leveren een breed assortiment op dat gebied. Door te investeren in LED-verlichting levert u een grote bijdrage in de energietransitie. LED-verlichting is tot 80% zuiniger dan conventionele verlichting. Dit heeft ook voordelige gevolgen op de energierekening. Onze producten komen in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA). Daarmee zijn tot 45% van de investeringskosten aftrekbaar. Het realiseren van de investeringsaftrek nemen wij voor onze rekening.

Kies voor anders, ga voor SmiLED!

Wij geven u vrijblijvend advies in de mogelijkheden om over te stappen naar LED-verlichting. Aan de hand van lichtmetingen en een lichtplan maken onze lichtarchitecten uw besparingsplan op maat. Zo heeft uw altijd de juiste hoeveelheid licht met een laag verbruik.

Met onze producten en de expertise op het gebied van LED-verlichting bieden wij u een offerte op maat. Doordat SmiLED het project compleet begeleidt hoeft u amper tijd te investeren. Daarnaast vertellen wij u graag over de financieringsmogelijkheden.

Daarom SmiLED!

Bekijk hier meteen onze producten: SmiLED Lighting Producten
Bekijk hier meteen onze projecten: SmiLED Lighting Projecten

Scroll naar top