SMILED

SPECIALIST IN LED-VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN
Boy Nijgh voetbalschool shirtsponsor SmiLED Lighting

Sponsoring Boy Nijgh Keepersdag

Afgelopen 3 mei werd voor de 5e keer de Boy Nijgh Keepersdag georganiseerd bij sportvereniging SC Stadskanaal. Deze dag droegen alle deelnemers een mooi shirt met als sponsor SmiLED Lighting! Een uitdagende en leuke keepersdag voor de jeugd tussen de 8 en 15 jaar. Deelname was gratis, lunch is inbegrepen en de dag werd afgesloten met leuke spelvormen.

Over Boy Nijgh Voetbalschool

Sinds 2009 heeft SC Stadskanaal een eigen voetbalschool. Destijds met veel enthousiasme en inzet opgericht door Patrick Roukema en niet lang daarna samen met Boy Nijgh uitgebouwd tot een prima functionerende ‘school’ waar de jeugd van onze sportclub, en die van omliggende verenigingen, in grote getale graag gebruik van maakt. Het jeugdige fanatisme van Patrick samen met de ervaring en routine van Boy was een prima combinatie voor het welslagen en de continuïteit van de voetbalschool.

De voetbalschool start ieder nieuw seizoen rond september. Door de jaren heen is er veel veranderd. Patrick Roukema woont en werkt niet meer in de provincie en Boy Nijgh is helaas overleden. De voetbalschool is naar hem vernoemd. Door deze vernoeming, zullen niet alleen de kinderen nu, maar ook in de toekomst herinnert worden aan een man die heel veel voor de sportclub, en haar jeugd heeft betekent. De voetbalschool is voortgezet door Jordi Nijgh (de zoon van) en Rick Meinds. Zij zijn gekwalificeerde trainers om deze verantwoording op zich te nemen. Samen met een aantal enthousiaste collega’s ‘runnen’ zij anno nu deze vooruitstrevende voetbalschool.

Trotse Sponsor

Sinds enkele jaren is er elk jaar een Keepersdag die georganiseerd wordt door de Boy Nijgh Voetbalschool. Dit jaar viel de uitdagende Keepersdag op 3 mei. Dit jaar waren wij trotse shirtsponsor van dit mooie evenement. Alle keepers droegen deze dag het mooie shirt en mochten dit na afloop houden. 31 fanatieke topkeepers hebben een leuke dag beleefd, waarin ze veel nieuws hebben kunnen leren.

Als groen bedrijf vinden wij het belangrijk dat de jeugd lekker in beweging is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om deze dag een bijdrage te leveren door de shirts te sponsoren. Hierdoor wordt de naamsbekendheid vergroot in de Kanaalstreek. Op deze manier hebben we iets voor elkaar kunnen betekenen. Voor beide partijen een leuke sponsoring!

Scroll naar top