SMILED

SPECIALIST IN LED-VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Bezoek ons tijdens de PD Drenthe in de DNK! – Geannuleerd

Promotiedagen Drenthe (PD Drenthe) 31 Maart – DNK Assen

Wil jij ook kans maken op een set fotopanelen met opdruk naar keuze? Kom dan langs bij onze stand (stand 50, bovenaan de trap) tijdens de Promotiedagen Drenthe! Op dinsdag 31 maart in De Nieuwe Kolk in Assen.

Dit jaar zijn we als SmiLED Lighting weer aanwezig tijdens de Promotiedagen Drenthe op 31 maart in Assen. PD Drenthe is het grootste en meest inspirerende ondernemersevent van de provincie. Ondernemers vanuit de gehele provincie komen hier samen om elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren en vooral om van elkaar te leren. Er komen een aantal top sprekers, er zijn inspirerende workshops en presentaties en daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken.

Futureproof

Het thema van PD Drenthe 2020 is #Futureproof en dit sluit natuurlijk heel goed aan bij onze duurzame SmiLED LED verlichting. Doordat bedrijven steeds vaker kiezen voor duurzame LED verlichting, zorgen we er met zijn allen voor dat de wereld steeds een beetje meer #Futureproof wordt. LED verlichting is veilig en krachtig, maar bovenal duurzaam. Met de overstap naar LED verlichting realiseert u niet alleen een financiële besparing, maar u investeert ook in de kwaliteit van de verlichting, waar zowel uw klanten als medewerkers veel baat bij hebben.

Denkt u er ook over om over te stappen op LED verlichting en benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag eens kennismaken? Kom dan op 31 maart langs bij onze stand en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Ook hebben we dit jaar een fantastische beursactie, u kunt namelijk een set fotopanelen met opdruk winnen tijdens de PD Drenthe!

Dus wacht niet langer en bestel nu gelijk uw kaarten voor de PD Drenthe, breng een bezoek aan onze stand op 31 maart en maak kans op een set fotopanelen met opdruk naar keuze!

Scroll naar top