SMILED

SPECIALIST IN LED-VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Investeren in duurzame LED verlichting met subsidies?

Herkent u dit ook? Veel bedrijven om u heen zijn meer en meer bezig met het verduurzamen van de bedrijfsgebouwen, onder andere door de aanschaf van duurzame LED verlichting. Kunt u hierin nog wel achterblijven? Het is vaak best een grote investering als u uw gehele bedrijfspand of kantoor wil voorzien van LED lampen. En dan vraagt u uzelf ook nog af, is dit wel de moeite waard voor mijn bedrijf? LED verlichting is ten eerste al vele malen energiezuiniger dan normale verlichting, maar er zijn ook nog eens subsidies beschikbaar voor de investering in LED verlichting. Wist u al dat er 3 subsidies zijn voor LED verlichting?

Energie-investeringsaftrek (EIA)

Dit is een fiscale regeling  voor bedrijven die investeren in duurzame en energiezuinige technieken, zoals LED verlichting. Er zijn natuurlijk bepaalde voorwaarden aan verbonden om aanspraak te maken op deze regeling, waaronder een minimale investering van €2.500,- . De overige voorwaarden vind u hier. Wanneer u gebruik kunt maken van deze regeling levert dat niet alleen fiscaal voordeel op, uw energiekosten gaan ook nog eens omlaag. Al onze LED verlichting voldoet aan de normen voor de aanvraag van de EIA en daarbij komt ook nog eens dat wij als SmiLED de EIA aanvraag voor u kunnen doen!

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Deze regeling heeft betrekking op de investering in bedrijfsmiddelen. Om hier aanspraak op te maken moet er een investering gedaan worden tussen de €2401,- en €323.544,-.  Hier vind u een overzicht van de aftrekpercentages  ten opzichte van de grootte van de investering. Ook deze regeling kan u veel voordeel opleveren. En u kunt zelfs de EIA en KIA gelijktijdig ontvangen, mits u in de juiste LED verlichting investeert!

Landelijke subsidie voor sportaccommodaties (BOSA)

Dit is een regeling voor sportaccommodaties die graag willen investeren in een duurzame toekomst. Daarbij kunt u dus denken aan energiebesparende en energiezuinige toepassingen, zoals LED verlichting. Ook hier zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om aanspraak te maken op deze subsidie, deze vind u hier. Binnen deze regeling valt niet alleen de LED verlichting voor de sportvelden, maar ook de LED verlichting voor binnenin én rondom de sportaccommodatie. Een regeling als deze levert heel veel voordeel op!

Investeer in LED verlichting!

Uw investering in energiezuinige maatregelen, zoals LED verlichting, wordt een stuk voordeliger wanneer u aanspraak kunt maken op één of meerdere subsidies. Wilt u uw bedrijf naar een duurzame toekomst leiden? Wacht dan niet langer en stap over op LED van SmiLED Lighting!

Scroll naar top