LED FOTOPANELEN

Product

LED Fotopanelen

Breng buiten naar binnen met bijvoorbeeld een afbeelding van een mooie wolkenlucht. Deze afbeelding maken wij voor u op maat in een LED fotopaneel. Onze LED fotopanelen zijn van hoge kwaliteit en worden vervaardigd uit onze SmiLED LED panelen. De plaat wordt op een unieke manier bedrukt. De kwaliteit van de foto blijft hoogwaardig, waardoor de foto volledig tot zijn recht komt. Door de ruime keuze in SmiLED LED panelen zijn er verschillende opties wat betreft de lichtkleur. Hier adviseren wij u graag over. Ook zijn er mogelijkheden om de fotopanelen te dimmen.

De voordelen van LED Fotopanelen
  • Prima reclame uiting
  • Prachtige “eye catcher”
  • Geeft een “buitengevoel”
Fotoplafond fotopanelen met bomen SmiLED Lighting

Toepassing van LED Fotopanelen binnen het bedrijf

Mocht u zelf een eigen afbeelding hebben dan kunnen wij deze ook voor u toepassen. De door ons gemaakte afbeeldingen zijn te combineren met onze LED panelen. Afmetingen 30x120cm, 60x60cm en 60x120cm. Een fotoplafond is uitstekend toepasbaar in verschillende sectoren; zoals de zorg, kantoren of de winkelsector.

Met de panelen van SmiLED is er een fijne sfeer te creëren in ruimtes waar bijvoorbeeld weinig natuurlijk daglicht is. Met bijvoorbeeld een wolkenpartij op de fotopanelen geeft dit de indruk dat er daadwerkelijk wolken boven u zitten. Ook is het mogelijk om de panelen aan de muur te bevestigen.

Het resultaat van het gebruik van LED Fotopanelen

Het resultaat is een systeemplafond met daarin een grote verlichte foto van een wolkenlucht die perfect egaal verlicht is. Het interessante aan een verlicht plafond met wolken is dat de betreffende ruimte het gevoel van ‘diepte’ krijgt. Daarnaast krijgen mensen een daglicht ervaring.

In de ontvangsthal van uw bedrijf is het mooi op foto’s op te hangen van de producten die er gemaakt worden of opgeslagen liggen. Het voordeel van deze panelen is dat het tegelijk ook een lichtopbrengst creëert voor de desbetreffende ruimte.

Eigen assemblage en voorbeeld

Op onze eigen assemblage-afdeling maken wij de fotopanelen gereed voor gebruik. We demonteren een LED paneel en monteren vervolgens het paneel weer inclusief bedrukte foto. Door onze zorgvuldige werkzaamheden en hoge kwaliteitseisen bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Bij ons in de showroom kunt u een voorbeeld zien van een wolkenpartij. Deze brand 24 uur per dag 7 dagen per week, al vijf jaar lang. Dit geeft aan dat de levensduur en branduren van de verlichting erg lang is. Wilt u meer informatie? Kom langs of neem contact met ons op. We vertellen u er graag over!

Fotopanelen Showroom SmiLED Lighting Tynaarlo
Scroll naar top