SMILED

SPECIALIST IN LED-VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Informatie omtrent SmiLED Lighting i.v.m. het Coronavirus

Beste klant,

Allereerst wensen wij iedereen veel sterkte en gezondheid. Wij hopen dat de situatie snel onder controle is en wij kunnen terugkeren naar een normale situatie.

Verzendingen
Onze vervoerder heeft maatregelen getroffen wat betreft het ophalen en bezorgen van pakketten. Graag infomeren wij u hierover om vertraging te voorkomen. Zorg daarom dat u de benodigde gegevens bij de hand hebt wanneer de bezorger aan uw deur staat.

Tijdens het afleveren van uw pakket zal het volgende gebeuren:

1: De bezorger heeft een zending waarvoor getekend moet worden (Handtekening voor ontvangst)
2: De bezorger geeft aan dat hij/zij in verband met Corona de handterminal niet kan/mag overhandigen
3: De bezorger vraagt of hij/zij zelf voor ontvangst mag tekenen namens de ontvanger

• Bij akkoord: de bezorger vraagt om de naam van de ontvangen en om de drie laatste tekens van zijn/haar ID-kaart/paspoort/rijbewijs en vult dit in. Dit geldt als afleverbewijs.
• Bij geen akkoord: de bezorger geeft de ontvanger aan dat de zending retour afzender gaat.

Bereikbaarheid SmiLED Lighting
Intern hebben wij de eerste maatregelen genomen om onze telefonisch bereikbaarheid en verzendingen te garanderen. Hierin zijn vooralsnog geen wijzigingen voor u en kan u op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur telefonisch of per mail contact opnemen.

Het afhalen van bestellingen
Het afhalen van uw bestelling aan de balie van ons kantoor in Tynaarlo is tot nader order NIET mogelijk. U kunt uw pakket laten bezorgen op een door u gekozen adres.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande mail dan helpen wij u graag. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en onze maatregelen.

Voorraad
Op dit moment is er nog voorraad en kan er uitgeleverd worden dat nodig is. Producten die besteld moeten worden vanuit de fabriek zullen langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Houd hier rekening mee. Bij elke fabrieksbestelling krijgen wij een tijdsindicatie, deze zullen wij doorspelen naar u.

Succes en pas goed op elkaar.

Scroll naar top