SMILED

SPECIALIST IN LED VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Over Apollo Hotel Groningen

Apollo Hotel Groningen behoort tot La Liberté, zo heet het gebouw waarin het hotel is gevestigd. Het is een bijzonder gebouw, met unieke eigenzinnige architectonische items. Ook hanger er spiegels aan het gebouw, waardoor het aanzicht van het gebouw constant verandert, dit is kenmerkend in de skyline van Groningen. In hetzelfde gebouw zitten appartementen die permanent worden bewoond. Het gebouw is dus opgesplitst in een deel appartementen en een deel hotelkamers.

Voor dit project hebben we een uniek product gebruikt. Een volledig water- en stofdichte verlichtingslijn met daarbij speciaal op maat gemaakte aluminium strips. Door de grote verschillen in droogte en vochtigheid in de parkeergarage is er rekening gehouden met speciale bevestigingstechnieken. Ook is er een specifieke software gebruikt voor de werking van de rij-verlichting.

La Liberté Hotel Apollo Groningen (bron: https://www.apollohotels.nl/apollo-hotel-groningen/)
Apollo Hotel groningen groene rijverlichting LQ 1200800 SmiLED Lighting Tynaarlo

Speciaal project

Het gebouw zelf is opgesplitst in bewoners en gasten. Hierdoor ontstaat er wel eens verwarring over het parkeren in de garage, waardoor gasten parkeren op de parkeerplekken van de bewoners. Het doel van Apollo hotel is om ervoor te zorgen dat hotelgasten op de juist plek parkeren, zodat bewoners altijd hun eigen parkeerplek hebben. Na verschillende bordjes en hekken geplaatst te hebben is er nu gekozen voor verlichting langs de rijrichting.

Samen met Woningstichting Patrimonium hebben we gezocht naar een mooie, duidelijk oplossing. In samenwerking en goed contact met onze leveranciers hebben we een mooi product opgeleverd aan het Apollo Hotel. We hebben een complete lijn aan verlichting geprogrammeerd van ingang tot aan de parkeerplekken, waar de hotelgasten dus kunnen parkeren.

Het resultaat

Door middel van een connectie tussen de intercom, receptie en spoorboom weet de hotelgast makkelijk de weg naar de hotelparkeerplaats te vinden. De hotelgasten zoeken bij de spoorboom eerst contact met de receptie, waarna de spoorboom vanaf de receptie wordt bediend en de rijverlichting ook direct aangaat. Het resultaat is dat de gasten van Apollo hotel precies weten waar ze mogen parkeren.

Bekijk hiernaast de werking van de rijverlichting. Volg de groene verlichting!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Egberts Fietsen SmiLED Lighting

EGBERTS FIETSEN BORGER

WINKEL (PANELEN)

1Waterking highbay smiled lighting complete hal

WATERKING

GRAAFMACHINE WERKPLAATS (HI-BAYS)

Scroll naar top