SMILED

specialist in led verlichting en duurzame led oplossingen

Over SPX Flow

SPX Flow Technology in Assen ontwerpt, produceert en installeert kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor het verwerken, mengen, doseren en transporteren van vloeistoffen. Daarnaast producten ze ook oplossingen voor lucht- en gasfiltratie en uitdroging.

SPX Flow

De besparing

Bij SPX Flow hebben ze in de fabriek en op kantoor gekozen voor duurzaam. In de fabriek is er gekozen voor de SmiLED Hi-Bays. Deze LED High-Bay lampen geven een mooi egaal lichtbeeld en ze zijn ideaal voor in hoge of grote hallen. 

Daarnaast zijn onze SmiLED LED Panelen geleverd voor op kantoor. Oude TL armaturen zijn hier vervangen door 60 LED panelen. Ook hiermee is er een behoorlijke lichtverbetering behaald. Naast de ‘normale’ LED panelen hebben we bij SPX Flow ook LED Fotopanelen opgehangen. Met de SmiLED fotopanelen creëer je een aangename sfeer op kantoor.

Het resultaat

Er is een gigantische stroombesparing gerealiseerd bij SPX Flow. De oude hoge druk quick lampen van 400 watt zijn vervangen door onze SmiLED Hi-Bays van 150 watt. 

Daarnaast zijn de oude TL armaturen vervangen door onze SmiLED LED Panelen, wat niet alleen een grote besparing heeft opgeleverd, maar er is ook een gigantische verlenging van de levensduur van de verlichting gerealiseerd.

 

Bekijk onze andere projecten

Scroll naar top