Over Notariskantoor ten Brinke

Klassieke notariële diensten in een modern jasje. 

Notariskantoor ten Brinke is gevestigd in Krommenie. Op eigentijdse wijze bieden ze klassieke notariële diensten in een modern jasje aan. Het is een notariskantoor dat met zijn tijd meegaat. Dat doen ze bijvoorbeeld door aangesloten te zijn bij IT-notaris, door dementievriendelijk te zijn, maar ook door eenvoudige contact­mogelijkheden te gebruiken en duidelijke taal te spreken.

Ondanks het nog maar korte bestaan van het kantoor, kunt u vertrouwen op jarenlange kennis en ervaring. Die kennis en ervaring zet een ieder van Ten Brinke graag in om in gewoon Nederlands praktische oplossingen te bieden voor uw vragen.

 

De besparing

In het pand van Notariskantoor ten Brinke hebben we gebruik gemaakt van de SmiLED Downlighters van 10W en 15W en van diverse SmiLED Panelen.

Er is een grote besparing gerealiseerd, doordat er steeds twee oude TL buizen à 58W per stuk zijn vervangen door één nieuw LED paneel van 40W. 

Daarnaast zijn er telkens twee oude armaturen à 18W per stuk vervangen door één nieuwe energiezuinige downlighter van 15W. Deze downlighters zijn ook geplaatst in de hal.

In het pand van het Notariskantoor is inmiddels geen enkele conventionele lamp meer te vinden. Alle conventionele lampen zijn vervangen door nieuwe LED armaturen. 

 

Het resultaat

In de archiefruimte was het de bedoeling om alle lampen 1 op 1 te gaan vervangen, maar doordat de LED panelen zoveel licht gaven, hebben we besloten om twee panelen minder te plaatsen in deze ruimte. Zo krijg je tenminste geen overdosis aan licht en blijft het lichtbeeld fijn voor de ogen.

Doordat er twee panelen minder zijn geplaatst dan vooraf was begroot, brengt dit nog eens een extra besparing met zich mee.

 

Downlighters en spots

Bij de receptie zijn de oude lampen vervangen door LED Downlighters en LED Spots. Er zijn verschillende maten en wattages van de downlighters gebruikt, doordat de lampen 1 op 1 vervangen moesten worden. Zo hebben we ervoor gezorgd dat er genoeg verlichting aanwezig is op de werkvloer en dat de nieuwe lampen passen in het bestaande gat van de oude verlichting. 

Daarnaast hebben we extra lampen geplaatst bij de receptie, waardoor er qua licht een mooiere gelijkheid op de vloer is gecreëerd. 

Onze LED downlighters zijn makkelijk te plaatsen in systeemplafonds en de LED spots zijn erg makkelijk te vervangen.

Kantoren met LED panelen

In alle kantoren bij Notariskantoor Krommenie zijn LED panelen geplaatst.
De panelen hebben een mooie egale lichtverspreiding, een hogere lichtopbrengst en een lager stroomverbruik. En niet te vergeten, ze hebben een mooi strak design!

De kantoren in Krommenie zijn voorzien van flikkervrije LED panelen, dit geheel naar keuze van de desbetreffende werknemers. Er zijn daardoor kantoren met LED panelen van 3000K, maar ook kantoren met LED panelen van 4000K. Zo heeft iedere werknemer zijn eigen werkplek naar wens kunnen creëren. 

Impressie met foto's

Bekijk hieronder een aantal foto’s die gemaakt zijn in het pand van Notariskantoor Krommenie:   

Scroll naar top