SMILED

SPECIALIST IN LED-VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Promotiedagen groot succes

Promotiedagen Groningen

Afgelopen week stonden we op dinsdag 6 en woensdag 7 november op de Promotiedagen in Groningen. Hier stonden we samen met Complies IT-distribution, en Wiseconn E-commerceDit kunnen we een groot succes noemen! We hadden een mooie locatie op de beurs, tegenover grote, gezellige netwerkstands en bij de stand van FC Groningen. Hierdoor was er veel doorloop en hebben we veel leuke mensen gesproken. Mooie gesprekken gevoerd, interessante vernieuwingen gehoord, nieuwe ideeën opgedaan, veel klanten gesproken en laten zien wie wij zijn.

Alles onder één paraplu

Wiseconn E-commerce is ontstaan uit de behoefte van Complies IT-distribution. Onze bedrijvigheid bevind zicht allemaal onder één dak, met dezelfde eigenaar. Daarom: ‘Alles onder één paraplu!’. Op de Promotiedagen lieten we zien wie we zijn, waar we voor staan en waarom we dat doen. We ondersteunen elkaar waar nodig en zorgen er samen voor dat de zaken soepel verlopen. Na deze beurs is de naamsbekendheid weer wat groter en gaan we voor nog meer leuke klanten uit het noorden.

Voorstellen

Complies is een IT groothandel. Hier wordt alles aangeboden op het gebied van hard- en software. Het doel voor Complies op de Promotiedagen is om meer naamsbekendheid te creëren en de Logistics-kant uit te breiden. Bij Complies is het mogelijk om uw  producten op te slaan in het magazijn. Complies zal dan zorgen dat alle bestelde producten van u, bij uw klanten terechtkomt. Dit neemt veel tijd en moeite uit handen, zodat u kan focussen op andere belangrijke mogelijkheden binnen uw organisatie.

Wiseconn E-commerce, de naam zegt het al. Uw nieuwe shop ontwikkelen van A tot Z. Wiseconn is goed in E-commerce, Websites, PIM en koppelingen. Voor een hoogwaardige website/webshop moet u bij Wiseconn zijn. Hier bieden ze veel mogelijkheden van hoge kwaliteit. Er wordt gewerkt met grote platformen, hierdoor is er altijd de juiste voor u bij.

Bedankt

Wij willen graag iedereen bedanken die ons bezocht heeft en graag tot de volgende keer! Heeft u vragen over deze beurs, onze producten of wilt u sparren over ideeën voor nieuwe verlichting? Bel of mail ons dan meteen! Zie onze contactgegevens of:
Tel: 0592 34 69 52 Mail: info@smiled.nl

Heeft u vragen aan Complies of Wiseconn? Kijk dan snel op hun website, klik hier:
Voor: Complies IT-Distribution / Logistics
Voor: Wiseconn E-commerce 

 

 

Scroll naar top