SMILED

SPECIALIST IN LED-VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Geslaagde Promotiedagen Groningen

Op 5 en 6 november vonden de Promotiedagen plaats in het MartiniPlaza te Groningen. Dit jaar waren wij weer aanwezig met een mooie stand die wij gedeeld hebben met Wiseconn en Incasso Noord-Nederland. De stand delen wij met deze bedrijven, omdat we in hetzelfde pand gevestigd zitten aan de A28 in Tynaarlo.

Geslaagde editie Promotiedagen 2019

De Promotiedagen in Groningen hebben voor ons goed uitgepakt. We hebben interessante gesprekken gehad en zijn tevreden over de opkomst bij onze stand. Het thema van deze editie was: ‘Met ons heeft u GOUD in handen’. Hier is geen woord aan gelogen, want veel stand bezoekers hebben hun best gedaan om de goudstaaf bij ons uit de bak te pakken. Als het lukte om de goudstaaf eruit te krijgen won je een prachtig horloge. Het is namelijk tijd voor verandering! Tijd voor geld besparen, LED-verlichting en de energietransitie. Bent u al op de hoogte van alle regels omtrent verplicht LED-verlichting, besparingen en subsidies? We vertellen u er graag over.

Gratis Energiescan

Om u te helpen met besparen maken wij een gratis energiescan. Hiermee inventariseren wij wat voor u de beste stappen zijn om zoveel mogelijk te besparen op verlichting. Met onze hoogwaardige producten en lichtplannen weten we precies volgens de NEN-normen alles op orde te maken voor uw bedrijf. Met LED-verlichting van SmiLED Lighting kan u tot wel 80% besparen. En daarbij meten wij voor u de juiste verlichting op alle werkplekken. Hiermee is op elke werkplek voldoende verlichting. Dit wordt steeds belangrijker voor het welzijn van personeel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem een kijkje bij onze producten. Voor veel verschillende branches leveren wij LED-verlichting. Met als doel om zoveel mogelijk te besparen met toch de juiste lichtopbrengst. Dit is voor iedereen belangrijk. Neem bij onze projecten een kijkje om te zien waar een grote besparing is gerealiseerd. Bel of mail ons om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen! We komen graag vrijblijvend bij u langs.

 

Scroll naar top