SMILED

SPECIALIST IN LED-VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Geslaagde Elektro- en Installatievakbeurs

Bedankt voor uw bezoek!

Vorige week stonden wij samen met Elektrospekt op de Elektro- en Installatievakbeurs in Hardenberg. Wij hebben een goede beurs gehad en genoten. Daarom willen wij graag alle bezoekers hartelijk bedanken!

​​Het is tijd voor de ENERGIETRANSITIE! Om deze reden kon u mooie horloges bij ons grijpen uit de Holy Crane, misschien draagt u nu wel een mooi horloge van SmiLED!

SmiLED Hi-bay

Tijdens de beurs hadden wij een geweldige aanbieding, namelijk de SmiLED Hi-Bay voor een zeer scherpe prijs. U wist misschien niet hoeveel u nodig had of hoe u het moest meenemen. Maar niet getreurd, want we hebben de beursaanbieding nog tijdelijk beschikbaar! Tot en met 30 september kan u voor de geweldige meeneemprijs onze Hi-bay’s bestellen. En we verzenden ze ook nog eens zonder verzendkosten! Bestellen kan door te mailen naar verkoop@smiled.nl.

High-bay goedkoop
De SmiLED Hi-Bay gaat tot 170.000 branduren mee, heeft 160 lumen per watt en we geven tot 10 jaar garantie! Standaard gradenhoek is 90º. Andere mogelijkheden zijn: 50º of 120º.

Meer SmiLED Producten

Bekijk meer van onze producten op onze website. Wij zijn specialist op het gebied van de volgende verlichting; Hi-bay, Lichtlijnen, Tri-proof, Downlighters, (foto)Panelen, Tracklights en LED-buizen. Klik hieronder op de afbeelding voor meer informatie.

LED-verlichting kwaliteit

Elektrospekt Winschoten

Namens Elektrospekt ook hartelijk bedankt voor uw komst en de interesse. Weer veel klanten gesproken en nieuwe afspraken kunnen maken. Elektrospekt is expert op het gebied van inspecties in de elektrotechniek en water. Sterk in onder andere Legionella Preventie, Installatie inspecties en Thermografie.
Wilt u meer informatie over Elektrospekt, klik dan op onderstaande afbeelding.

Elektrospek SmiLED Lighting

Scroll naar top