SMILED

SPECIALIST IN LED VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Over Telintels Streeksuper

Vers van de streek, voor de streek! Boven Groningen ligt het mooie plaatsje Oldehove, die de juiste voorzieningen treft voor een gezellig dorp. Telintels Streeksuper is de supermarkt voor de heerlijkste lokale producten. Alle producten komen uit eigen land en vele producten komen zelfs uit de streek. Op de website van Telintel is precies te zien waar de producten vandaan komen, dit maakt de streeksuper uniek en aantrekkelijk. 

Telintel heeft in de supermarkt een PostNL-punt en een OV-oplaadpunt. Bezorgen in de omgeving is ook geen probleem. Even snel, langs de streeksuper van Telintel!

De besparing

In de zomer van 2019 is Telintel begonnen met de streeksuper in Oldehove. Er is flink geïnvesteerd in het pand om er een mooie winkel van te maken. Voor de verlichting hebben we gebruik gemaakt diverse soorten LED verlichting. Om de producten mooi uit te lichten hebben we SmiLED Tracklights opgehangen. Deze SmiLED tracklights verbruiken 30 watt, wat zeer zuinig is ten opzichte van conventionele verlichting. In het plafond hebben we SmiLED Gimbal Downlighters geplaatst, deze zijn draai- en kantelbaar en daardoor zijn ze goed richtbaar. De SmiLED gimbal downlighters zijn 20 watt en dit zijn goede, duurzame vervangers voor de TL-buizen van 36 watt.

Het resultaat

Met de plaatsing van onze LED verlichting is de kleurechtheid van de producten goed zichtbaar, dit is met versproducten extra belangrijk. Zo zien de groentes en fruit er schoon en fris uit en ziet het brood er heerlijk versgebakken uit. Om dit resultaat te krijgen hebben we speciale lichtkleuren gebruikt in de armaturen. Dit maakt het helemaal af! Zo springen de versproducten er net even wat extra uit en zorgt het ervoor dat de winkel een goede, nette uitstraling krijgt.

Doordat de SmiLED Tracklights op een rails zijn gemonteerd, kunnen deze desgewenst ook verplaatst worden. Daarnaast zijn de tracklights ook draai- en kantelbaar, waardoor de producten net even extra uitgelicht kunnen worden. Dit kan erg handig zijn als bijvoorbeeld de aardbeien een andere locatie krijgen in het schap. De looppaden door de winkel zijn verlicht met onze SmiLED LED panelen.

Volledige metamorfose

Voorheen was Telintels Streeksuper een andere supermarkt. Telintel heeft de winkel volledig omgebouwd naar een vernieuwde, duurzame winkel. De winkel is een periode dicht geweest en verbouwd. Via een crowdfundingsactie is de winkel een nieuw leven ingeblazen en zal het de komende jaren een goed bestaan hebben. Oldehove en omgeving heeft er met de nieuwe Streeksuper van Telintel een mooie aanwinst bij! 

Bekijk meer van onze projecten:

Egberts Fietsen Borger nieuwlq SmiLED Lighting.JPG

EGBERTS FIETSEN BORGER

WINKEL (PANELEN)

1Waterking highbay smiled lighting complete hal

WATERKING

GRAAFMACHINE WERKPLAATS (HI-BAYS)

Scroll naar top