Telintels Streeksuper Oldehove

Over Telintels Streeksuper

Vers van de streek, voor de streek! Boven Groningen ligt het mooie plaatsje Oldehove met de juiste voorzieningen voor een gezellig dorp. Telintels Streeksuper is de supermarkt voor de heerlijkste producten. Alle producten komen uit de streek en zeker uit eigen land. Op de website van Telintel is precies te zien waar de producten vandaag komen, dit maakt de streeksuper uniek en aantrekkelijk. Telintel heeft in de supermarkt een PostNL- en OV-oplaadpunt. Ook is bezorgen in de omgeving geen probleem. Even snel, langs de streeksuper van Telintel!

De besparing

Telintel is in de zomer van 2019 begonnen met de streeksuper en heeft flink geïnvesteerd om er een mooie winkel van te maken. Er is gebruik gemaakt van SmiLED Tracklights die de producten mooi uitlichten. Deze SmiLED tracklights verbruiken 30 watt en is in vergelijking zeer zuinig ten opzichte van conventionele verlichting. In het plafond is gebruik gemaakt van SmiLED gimbal downlighters, deze zijn draai- en kantelbaar en hierdoor goed richtbaar. De gimbal is 20 watt en is een goede vervangen voor een TL-buis van 36 watt.

Het resultaat

Met LED-verlichting is de kleurechtheid goed zichtbaar en met versproducten is dit heel belangrijk. Zo ziet het fruit er fris uit en het brood ziet er heerlijk uit. Hiervoor zijn speciale lichtkleuren gebruikt in de armaturen die geleverd zijn. Dit maakt het resultaat helemaal af en laat de winkel er goed uitzien, met heerlijke versproducten.

Doordat de tracklights op rails zijn gemonteerd kunnen deze desgewenst verplaatst worden. Daarbij zijn de tracklights ook draai- en kantelbaar, waardoor producten prachtig uitgelicht kunnen worden. Dit kan erg handig zijn als bijvoorbeeld de aardbeien een andere locatie krijgen in het schap. De looppaden zijn verlicht met LED-panelen.

Volledige metamorfose

Voorheen was Telintels streeksuper een andere supermarkt. Telintel heeft de winkel volledig omgebouwd naar een vernieuwde, duurzame winkel. De winkel is een periode dicht geweest en verbouwd. Via crowd funding is de winkel nieuw leven ingeblazen en zal het de komende jaren een goed bestaan hebben. Oldehove en omgeving heeft een mooie aanwinst aan de nieuwe Streeksuper van Telintel!

Bekijk meer van onze projecten:

Egberts Fietsen Borger
Winkel (panelen)
Waterking
Graafmachine werkplaats (Hi-Bays)
Rabobank A&ND, plant (SmiLED Lighting bv, 2018)
Rabobank Assen en Noord-Drenthe
Bank