LED Straatverlichting

Product

LED Straatverlichting

Led-straatverlichting van SmiLED is het beste alternatief voor traditionele straat- en terreinverlichting. Deze verlichting heeft een snelle terugverdientijd en verbeterde prestaties. Dit armatuur kunt u snel en eenvoudig installeren om zo de installatiekosten laag te houden.

De voordelen van LED Straatverlichting
  • Hoge Lumen/ Watt verhouding
  • Uniforme lichtverdeling
  • Verschillende stralingshoeken
  • 5 jaar garantie
  • Oppervlakte van de lamp is antistatisch en anti UV
LED Buitenverlichting straatlamp streetlight lantaarn SmiLED Lighting

Toepassing van LED Straatverlichting binnen het bedrijf

Het onderhoud van deze verlichting is zeer gemakkelijk omdat onderdelen eenvoudig te vervangen zijn. Wanneer de lamp geopend wordt, wordt hij automatisch uitgeschakeld voor de veiligheid. De driver wordt geleverd met geïntegreerde overspanningsbeveiliging. De behuizing van de lamp is van aluminium en roestvrijstalen schroeven.

Het resultaat van het gebruik van LED Straatverlichting

Uitgevoerd met Meanwell of Inventronics driver en ledchips van Nichia of Cree voor een lange levensduur van meer dan 50.000 uur. Lumen efficiëntie van 120lm/w, Ip66, Cri 70, CCT van 3.000, 4.000 of 5.000K. Eventueel zijn andere opties bespreekbaar. Eventueel te leveren met daglicht sensor, 1-10 volt dimbaar, tijdcontrole of Dalisturing. Met deze Led straatverlichting heeft u een energiebespreking tot wel 90 %.

Login

Reset Your Password