LED STRAATVERLICHTING

Product

LED Straatverlichting

LED straatverlichting van SmiLED is het beste alternatief voor traditionele straat- en terreinverlichting. De straatverlichting geeft een mooi egaal lichtbeeld en is verkrijgbaar in meerdere lichtkleuren. Daarnaast hebben ze een erg lange levensduur van meer dan 50.000 branduren en verbeterde prestaties. Daardoor hebben deze lampen een snelle terugverdientijd. Het armatuur kunt u snel en eenvoudig installeren, waardoor de installatiekosten ook laag blijven.  

De voordelen van LED Straatverlichting
  • Hoge lumen/watt verhouding
  • Uniforme lichtverdeling
  • Verschillende stralingshoeken
  • 5 jaar garantie
  • Oppervlakte van de lamp is antistatisch en anti UV

Toepassing van LED Straatverlichting binnen het bedrijf

Het onderhoud van de verlichting is zeer gemakkelijk, doordat onderdelen eenvoudig te vervangen zijn. Wanneer de lamp geopend wordt, wordt hij automatisch uitgeschakeld voor de veiligheid. De driver wordt geleverd met geïntegreerde overspanningsbeveiliging. De behuizing van de lamp is van aluminium en roestvrijstalen schroeven.

Het resultaat van het gebruik van LED Straatverlichting

Uitgevoerd met Meanwell of Inventronics driver en LED chips van Nichia of Cree voor een lange levensduur van meer dan 50.000 uur. De lamp reikt tot 120 lm/w en is verkrijgbaar in meerdere lichtkleuren, zodat er voor ieder wat wils is. Andere opties zijn bespreekbaar. De SmiLED streetlights zijn eventueel te leveren met een daglicht sensor. De verlichting kan dan gedimd worden of zelfs op bepaalde tijden worden afgesteld. Met deze LED straatverlichting kunt u tot wel 90% op uw energie besparen!

Scroll naar top