SmiLED & HVA

HVA bestaat al 100 jaar. Voor alle leden is de club gebaat bij een duurzame toekomst. Dat kan niet zonder sponsoren. HVA heeft in SmiLED een sponsor die past bij een duurzame club. Sinds enige tijd zijn zij al zichtbaar met een doek aan de invalsweg. Maar SmiLED wil graag meer doen voor een duurzame toekomst van HVA en jij kunt daarbij helpen!

Wat moet je doen en wat levert het op?

Als je een goede lead aanbrengt bij SmiLED, die wordt omgezet in een opdracht, dan help je HVA direct. Hoe? Van iedere opdracht wordt 5% van de omzet direct in de clubkas van HVA gestort! Als je bedenkt hoeveel bedrijven nog de transitie naar duurzaamheid (en LED!) moeten maken, kan dit de club een aardig voordeel opleveren.

Wij ontwikkelen, produceren en leveren een breed assortiment aan led-verlichting. Voor bedrijven is het belangrijk om uit maatschappelijk en zakelijk oogpunt actief invulling te geven aan het thema duurzaamheid. Het verminderen van de CO2-uitstoot is belangrijk en zuinig omgaan met energie hoort daar ook bij. Daarnaast stellen opdrachtgevers op dit gebied in toenemende mate eisen aan hun leveranciers. Wie maatregelen neemt om de CO2-uitstoot te verminderen of compenseren, behaalt dus in twee opzichten voordeel.

Net als HVA zijn wij gevestigd aan de rijksweg A28, maar dan in Tynaarlo. Vanuit ons duurzame pand leveren wij onze producten dagelijks naar de klant. Via afslag Vries zijn we makkelijk bereikbaar. En andersom kunnen wij makkelijk onze producten snel versturen.

Wat kan je verwachten?

Draag bedrijven bij SmiLED aan die wel wat LED-verlichting kunnen gebruiken. Wij nemen contact op met het bedrijf en gaan met ze in gesprek. We beginnen met een intake, gaan vervolgens inventariseren, stellen kosteloos een lichtplan op en voeren vervolgens het project uit. Daarna leveren wij het project op. Van de omzet van dit project gaat 5% naar de clubkas. Dat is makkelijk verdiend!

Bij deze daarom alvast de vraag aan alle leden van HVA:
Vraag je werkgever of de overstap naar LED-verlichting al gemaakt is. Of ben je zelf ondernemer? Dan komen we graag langs.

Geïnteresseerd in LED-verlichting? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Scroll naar top