SMILED

SPECIALIST IN LED-VERLICHTING EN DUURZAME LED OPLOSSINGEN

Toffe Drone foto McDonald’s

McDonald’s Stadskanaal

Een dronefoto is tof, laat veel verschillende perspectieven zien en is een echte eyecatcher. Met een drone kan je op plekken komen waar je normaal niet kan komen en dat maakt dronefoto’s vaak zo uniek. Neem bijvoorbeeld deze foto van Rob Mulder, een prachtige foto van de McDonald’s in Stadskanaal.

Wat deze afbeelding zo mooi maakt zijn de verschillende onderdelen die zichtbaar worden vanuit de lucht. De rotondes, autobedrijven, parkeerplaatsen en bekijk vooral de verlichting. De verschillende soorten verlichting maken het totaalbeeld van deze dronefoto helemaal af. De rotondes zijn goed verlicht met warm licht en de toegangswegen zijn een stuk witter. Opvallend is dat de meeste parkeerplaatsen onverlicht zijn bij bedrijven, waarschijnlijk omdat het gesloten is in de avonduren.

Het grootst verlichte oppervlakte is de McDonald’s, hier is het terrein goed verlicht voor alle gasten. Verlichting is hier belangrijk. Er is veel beweging van gasten, zowel lopend, fietsend als af- en aanrijdende auto’s. En natuurlijk is het belangrijk dat de McDrive goed zichtbaar is.

SmiLED Lighting

We zijn extra trots op deze foto, omdat wij de verlichting hebben mogen leveren aan de McDonald’s in Stadskanaal. Het gaat hier om de SmiLED Floodlight van 120W met de lichtkleur 6000K. Een helder wit licht dat de parkeerplaats mooi uitlicht. De auto is goed terug te vinden en de veiligheid rondom het pand is gewaarborgd door een hoge luxwaarde op de parkeerplaatsen.

De verlichting is strategisch geplaatst met een bepaalde hoek om te voorkomen dat er veel strooiverlichting is. Dit houdt in dat de verlichting alleen op het terrein verlicht en zo weinig mogelijk daarbuiten. Buren of langsrijdend verkeer heeft zo min mogelijk hinder aan de verlichting van dit terrein.

Wilt u ook uw parkeerplaatsen of terrein goed verlicht hebben? Bel of mail ons dan voor een afspraak. We komen graag eens bij u kijken voor de beste oplossing.

Scroll naar top