elektrovakdagen SmiLED Lighting

Bezoek ons op de Elektrovakbeurs!

Bezoek onze stand in Hardenberg!

Op 10, 11 en 12 september a.s. staan wij op de Elektro- en installatie vakbeurs in de evenementenhal van Hardenberg. Hier komen twee werelden bij elkaar. De ontwikkelingen in de installatie- & elektrotechniek gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen.

​​Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te  houden is kennis nodig, vakkennisDaarom staan de twee vakbeurzen deze drie dagen in het teken van ​De Installateur van de Toekomst.

Samen met Elektrospekt

Samen met Elektrospekt Winschoten staan wij in hal 1 met standnummer 138 op de Elektro vakbeurs. Elektrospekt is een onafhankelijk, landelijk opererend inspectie en adviesbureau.

Sinds de jaren ’90 houden zij zich bezig met het inspecteren en adviseren van elektrische, gas- en water installaties in de breedste zin van het woord. Daarnaast geven zij cursussen aan medewerkers van opdrachtgevers om veilig te werken met gebouwgebonden installaties.

Elektrospekt beschikt over alle certificeringen die nodig zijn.

Bewonder onze nieuwe aanwinst

Op de beurs laten wij met trots nieuwe producten zien. Zoals een unieke retrofit lichtlijn die ontworpen is voor elke bestaande lichtlijn. Hoge kwaliteit, verschillende wattages, geschikt voor alle types ‘oude’ lichtlijn.

Of bekijk onze nieuwe verlichting voor het systeemplafond! Uniek, bijzonder en een geweldig licht resultaat! Makkelijke montage, 5 jaar garantie en 100% ontworpen en ontwikkeld in Europa.

We zien u graag op stand 138 tijdens de Elektrovakbeurs in Hardenberg!

Bestel hier uw ticket:

Elektro vakbeurs ticket bestellen

Adres Elektrovakbeurs:
Easyfairs Nederland
​Evenementenhal Hardenberg
​Energieweg 2 | ​7772 TV Hardenberg

Openingstijden:
Dinsdag 10 september​           13:00 – 21:00 uur
Woensdag 11 september​       13:00 – 21:00 uur
Donderdag 12 september      13:00 – 21:00 uur