Overhandiging laptop TT-run SmiLED Lighting
Overhandiging laptop TT-run SmiLED Lighting

Sponsoring TT-run

Omdat jouw motor een hart is… Start met je hart!

Trotseer jij de bochten van het TT-circuit op 22 juni 2019? Een run met een relaxte, gezellige sfeer, goede voorzieningen en een memorabele belevingswereld. Gezondheid is belangrijk en daar hoort het groene imago van SmiLED Lighting bij. Dit jaar zijn wij sponsor van de TT-run en TT-wandeltocht. De periode naar de start van dit evenement zal u ons tegenkomen rondom de organisatie, website en langs de baan!

Omdat de marshals (vrijwilligers TT-run) veel hebben te organiseren maken ze gebruik van laptops. Op deze manier kunnen ze overal bezig met het regelen van het evenement. Om de marshals goed te ondersteunen hebben wij laptops beschikbaar gesteld, waarmee ze het jaarlijks terugkerende evenement op touw kunnen zetten. Gisteren (16-1-2019) hebben wij vanuit SmiLED Lighting de laptops overhandigd aan de marshals. Vanaf nu kunnen ze aan de slag met nieuwe laptops!

Deze run, die de aftrap is voor het grote TT-evenement, staat volledig in het teken van GROEN en gezondheid! En wat is er nou groener dan ledverlichting? Om deze reden steunen wij dit evenement en dat niet alleen, maar ook u en de bedrijvenloop. Want bij inschrijving voor de bedrijvenloop krijgt u voordelen om over te stappen naar LED. En met de overstap naar LED helpt u de wereld weer een beetje duurzamer maken. Dus waar wacht u nog op! Roep alle (sportieve) collega’s bij elkaar en schrijf u in voor de bedrijvenloop! Wilt u niet meedoen aan de bedrijvenloop of willen niet alle collega’s meedoen? Een individuele deelname aan de TT-run is ook mogelijk. En bij de finish ontvangt u misschien wel een groen appeltje tegen de dorst.

Meer informatie over dit evenement en inschrijven: Informatie en inschrijven

Geen TT-run, maar TT-wandeltocht 

Bent u niet van het hardlopen en ziet u de TT-run niet zitten? Ga dan voor de TT-wandeltocht. Dit vindt iets eerder plaats, namelijk op 1 juni 2019. Deze tocht gaat langs de oude TT routes en dorpen van 1925 en 1926 tot heden. Dwars door de Drentse natuur het verhaal van de Drentse TT ontdekken.

Beleef deze historische wandeltocht als een openlucht wandeltour door Drenthe. Want deze route kent geweldige verhalen door de cultuuractiviteiten langs de route en dorpen. Langs de route staan kunstwerken die het verhaal van de TT-race historie vertellen. Geniet van een prachtige natuurlijke omgeving en gezellige toeristische dorpjes. Reserveer 1 juni alvast in uw agenda!

Tijdens deze wandeltocht zal u ook uitingen tegenkomen van SmiLED Lighting. Wij zullen zorgen voor ondersteuning voor- en tijdens de wandeltocht. Wij zien u graag 1 juni aan de start van deze historische wandeltocht!

Wilt u meer informatie over deze evenementen en wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact met ons op.

 

Laptops SmiLED Lighting TT-run